ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οδοστρωτήρας… Ραντούλιτσα!

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει τον ψηλό που έψαχνε τα τελευταία χρόνια, με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα να δείχνει ανίκητος μέσα στη ρακέτα!

Οδοστρωτήρας… Ραντούλιτσα!

Η Λιθουανία έκανε την έκπληξη στο Eurobasket απέναντι στη Σερβία, παίρνοντας το μαγικό εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς που είχε τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, τελικά θα διεκδικήσει το χάλκινο απέναντι στην Γαλλία.

Τα θετικά μηνύματα για τον Παναθηναϊκό, ακούνε στο… όνομα του Μίροσλαβ Ρανούλιτσα, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 38.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο σεντερ του “Εξάστερου” είναι… πραγματικός οδοστρωτήρας μέσα στη ρακέτα, ένα γεγονός που κάνει τους ανθρώπους του “τριφυλλιού” να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Η αποστολή της Σερβίας μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς έχει μπροστά της τον μικρό τελικό, όμως δεν γίνεται να μην κάνουμε αναφορά στα εκπληκτικά ποσοστά του Ραντούλιτσα στο Eurobasket.

To… «θηρίο» στα δίποντα σουτάρει με ποσοστό 61.6% έχοντας συνολικά 45/73 σουτ.

Εξίσου ικανοποιητικά είναι τα ποσοστά του από τη γραμμή της βολής έχοντας 21/28, δηλαδή 75% ευστοχία, ενώ μετράει 37 ριμπάουντ.

Ο Ραντούλιτσα μέχρι στιγμής στη διοργάνωση έχει πετύχει 111 πόντους σε 138 λεπτά συμμετοχής, δείχνοντας ότι είναι κυρίαρχος κάτω από τη ρακέτα!

Πλέον, όπως δείχνουν οι καταστάσεις αλλά και οι αριθμοί, το «τριφύλλι» μετά από πολύ καιρό βρήκε αυτό που έψαχνε μέσα στη ρακέτα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.