ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Υπάρχει αρμονική συνεργασία»

Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με θέση της ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην συνεργασία ιατρικού και τεχνικού τιμ ενώ διέψευσε και τα κακόβουλα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Μίκαελ Εσιέν βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αλκοτεστ.

«Υπάρχει αρμονική συνεργασία»

Η θέση της ΠΑΕ για το θέμα με τις ενοχλήσεις του Εσιέν:

«Tο ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού συνεργάζεται στο θέμα του Εσιέν, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα προβλήματα τραυματισμών, με το τεχνικό τιμ της ομάδας. Η συνεργασία είναι αρμονική παρά την προσπάθεια ορισμένων να την εμφανίσουν διαφορετικά. Επίσης, ο Γιάννης Αναστασίου έχει δείξει στην παρουσία του στον πάγκο της ομάδας και την ευαισθησία του σε θέματα τραυματισμών και την αγαστή συνεργασία του με τους καθ’ ύλην αρμόδιους. Όσο για τον Γιουσεφ Βος η δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη για το πόσο σωστός και καλός επαγγελματίας είναι. Για όσους πιθανώς δεν γνωρίζουν δεν υπάρχει κανένα παράπονο από το υπάρχον ιατρικό τιμ ως προς τη συνεργασία με το τεχνικό τιμ».

Για τα κακόβουλα δημοσιεύματα πως ο Γκανέζος μέσος πως πιάστηκε θετικός σε αλκοτέστ:

«Όντως ο Εσιέν υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ δίχως κανένα απολύτως πρόβλημα. Κοινώς ο Εσιέν ούτε βρέθηκε θετικός, ούτε τον μάζεψαν, ούτε παρέβη τον εσωτερικό κανονισμό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.