Ποδόσφαιρο

Γυμναστήριο και… Εσιέν

Με τον Μαικλ Εσιέν να συμμετέχει κανονικά(!), διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, στο γυμναστήριο, καθώς η καταρρακτώδης βροχή δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να... πατήσουν χόρτο στο Κορωπί.

Μπόρα χθες για τον Εσιέν… λιακάδα σήμερα, παρά το… αντίθετο του καιρού, καθώς ο Γκανέζος σταρ του τριφυλλιού, δεν ένιωσε τις παραμικρές ενοχλήσεις και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Αφού ο Εσιέν εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ, πήρε το ΟΚ, ούτως ώστε να προπονηθεί κανονικά, κάτι που έφερε χαμόγελα, παρά το μαύρο του… καιρού.  Παράλληλα γυμνάστηκαν κανονικά και οι Κλωναρίδης- Λαγός.

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να προπονηθούν στο γήπεδο σήμερα. Ο λόγος φυσικά είναι οι πολύ κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα σ’ όλη την χώρα. Πιο συγκεκριμένα, η καταρρακτώδης βροχή ανάγκασε τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου να την πραγματοποιήσουν στο γυμναστήριο ενώ παράλληλα είδαν και βίντεο.

Ο Κότσαρης έκανε θεραπεία και ατομικό, ενώ Πέτριτς, Σάντσεθ και Λουντ προπονήθηκαν μόνοι τους και ο Βέμερ ακολούθησε θεραπεία.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 4 το μεσημέρι.

Exit mobile version