ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν πάντα δίπλα μας»

Φραγκίσκος Αλβέρτης, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Δημήτρης Διαμαντίδης και Αντώνης Φώτσης, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το πρόσωπο του Παύλου Γιαννακόπουλου, ενόψει της αυριανής (23/9) γιορτής στο ΟΑΚΑ.

«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν πάντα δίπλα μας»

Οι τέσσερις αστέρες του Παναθηναϊκού, δεν ήταν δυνατόν να μην κάνουν ειδική αναφορά στον Παύλο Γιαννακόπουλο, ο οποίος έδωσε τα πάντα για να κάνει κυρίαρχο τον Παναθηναϊκό τόσο στο Ελληνικό όσο και στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Αναλυτικά, όσα είπαν για τον Παύλο Γιαννακόπουλο στη σημερινή συνέντευξη Τύπου:

Φραγκίσκος Αλβέρτης: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα που ζω σε αυτή την ομάδα, να δω τον Παύλο Γιαννακόπουλο ο οποίος στήριξε και κράτησε ψηλά τον Παναθηναϊκό όλα αυτά τα χρόνια. Θα βραβευτεί έτσι όπως του αξίζει. Έδωσε πολλά στον ελληνικό αθλητισμό».

Στόγιαν Βράνκοβιτς: «Είναι μεγάλη τιμή που επιλέχθηκα σε αυτή την ομάδα. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί αυτή η ομάδα ήταν πάντα κοντά στους παίκτες σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό έβλεπα τον κύριο Παύλο Γιαννακόπουλο να βρίσκεται πάντα δίπλα μας και στα εύκολα και στα δύσκολα».

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.980 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Διαμαντίδης: «Ελπίζω να περάσουμε όλοι καλά και να τιμήσουμε τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Ο κύριος Παύλος πάντα όταν με έβλεπε με ρώταγε συνέχεια τι κάνει η μάνα μου και ο πατέρας μου. Από εκεί καταλαβαίνετε τι άνθρωπος είναι».

Αντώνης Φώτσης: «Αύριο θα είναι μια ωραία μέρα και θα το χαρούμε. Όλοι στέκονται στα λεφτά που έχει ξοδέψει για την ομάδα ο κ. Γιαννακόπουλος. Ο κύριος Παύλος ποτέ δεν το έβλεπε έτσι. Δεν έβλεπε τον Παναθηναϊκό σαν επιχείρηση. Το έκανε γιατί το ήθελε. Κι εμάς δεν μας έβλεπε σαν παίκτες που περίμενε να του επιφέρουν αποτελέσματα και χρήματα στην επένδυσή του. Πάντα ήταν δίπλα μας και μας στήριζε».

Φωτογραφία: Βαγγέλης Στόλης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.