ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με Ξάνθη επανέρχεται ο Σάντσεθ

Ο Σέρχιο Σάντσεθ μπορεί να προπονήθηκε σήμερα (24/9) κανονικά, αλλά δύσκολα ο Γιάννης Αναστασίου θα ρισκάρει να τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα της Κυριακής, με αντίπαλο τον Πλατανιά στη Λεωφόρο.

Με Ξάνθη επανέρχεται ο Σάντσεθ

Ο Ισπανός αμυντικός προπονήθηκε σήμερα κανονικά, με τον Γιάννη Αναστασίου να τον προετοιμάζει όμως για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, καθώς δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τον Πλατανιά, στη Λεωφόρο.

Ο Σάντσεθ είναι 100% έτοιμος για να αγωνιστεί, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, αλλά με λίγες προπονήσεις στα πόδια του, δεν έχει πολλές ελπίδες να βρεθεί στην αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα των Χανίων.

Στην ίδια κατάσταση είναι και ο Λουντ, που επίσης πήρε μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα, αλλά θα επιστρέψει στη δράση με αντίπαλο την Ξάνθη.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.077 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.