ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Τελικώς… τιμωρία για Γκάμπριελ!

Παρότι η Ομοσπονδία απέσυρε την αρχική ποινή (σ.σ. τρεις αγωνιστικές) που είχε επιβληθεί στον Γκάμπριελ, για το «επεισόδιο» με τον Ντιέγκο Κόστα, τελικώς θα εκτίσει μία, διαφωνώντας με την αρχική απόφαση, καθώς παραδέχθηκε το λάθος του!

Τελικώς... τιμωρία για Γκάμπριελ!

Η ιστορία πλέον είναι γνωστή. Στο ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Τσέλσι και την Άρσεναλ, ο Ντιέγκο Κόστα άρχισε έναν ολόκληρο σαματά, πρώτα με τον Κοσιελνί κι έπειτα με τον Γκάμπριελ, «κερδίζοντας» ουσιαστικά την αποβολή του δεύτερου ενώ ο ίδιος αντίκρισε μόνο κίτρινη κάρτα.

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.