ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκόν Στέκι

Στις 9 Οκτωβρίου η άφιξη των νέων iPhone

Περισσότερες από 13 εκατομμύρια συσκευές διατέθηκαν μόλις μέσα στις τρεις πρώτες ημέρες από την κυκλοφορία του στις ΗΠΑ και άλλες αγορές.

Στις 9 Οκτωβρίου η άφιξη των νέων iPhone

Μετά το πρώτο κύμα και τη φρενίτιδα για τα νέα iPhone, 6s και 6s Plus, στις αγορές όπου κυκλοφορεί ήδη, οι best seller συσκευές της Apple θα βρίσκονται από τις 9 Οκτωβρίου επισήμως και στα ελληνικά καταστήματα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Η χώρα μας συμπεριλαμβάνεται στο δεύτερο κύμα αυτών (συνολικά 40) που θα υποδεχτούν άμεσα τα νέα iPhone. Έτσι, τα iPhone 6s και 6s Plus θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, συγκριτικά με την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους στις ΗΠΑ.

Τα νέα iPhone μεταξύ άλλων βελτιώσεων ενσωματώνουν το 3D Touch, την πρωτοποριακή τεχνολογία ανταπόκρισης της οθόνης και στην πίεση.

Πηγή: protothema

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ