ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρούσης: «Με σκληρή δουλειά για το κάτι παραπάνω»

Ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι, θέλει να δει ο Γιώργος Ρούσης από την ομάδα του, όπως δήλωσε στη media day του Ερασιτέχνη.

Ρούσης: «Με σκληρή δουλειά για το κάτι παραπάνω»

Ο Γιώργος Ρούσης αναφέρθηκε στο αξιόμαχο σύνολο που έχει δημιουργήσει για τη φετινή σεζόν, ενώ τόνισε πως φέτος μετά την περσινή πετυχημένη πορεία θέλει ένα τίτλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Ρούσης:

«Κάθε φορά και ένα βήμα παραπάνω. Θέλουμε να διεκδικήσουμε πιο σοβαρά κάποιο τίτλο. Δεν έχουμε αυταπάτες γιατί αυτό δεν είναι εύκολο αλλά θέλουμε μέσω σκληρής δουλειάς να καλύψουμε την όποια διαφορά υπάρχει. Σύμφωνα με το μπάτζετ που έχουμε προκειμένου να είχαμε μέτριες ξένες, έχουμε την ευτυχία να έχουμε ποιοτικές Ελληνίδες παίκτριες. Ίσα ίσα είναι πιο εύκολο για μένα να περάσω τα δικά μου πράγματα στην ομάδα. Και πιστεύω θα παρουσιάσουμε αξιόμαχο σύνολο. Το κάτι καλύτερο είναι η κατάκτηση κάποιου τίτλου. Φέτος θέλουμε μέσω σκληρής δουλειάς το κάτι παραπάνω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.