ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο προβληματισμός φέρνει… Καρβουνίδη

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, βρίσκεται ο φυσικοθεραπευτής, Χρήστος Καρβουνίδης, όπως αναφέρει το σημερινό ρεπορτάζ του «Goal».

Ο προβληματισμός φέρνει… Καρβουνίδη

Οι πολλοί τραυματισμοί έχουν προβληματίσει αρκετά τη δοίκηση του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Χρήστο Καρβουνίδη, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής φυσικοθεραπευτής, του «τριφυλλιού», για δέκα χρόνια, από το ’92 έως το ’02.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτή η κίνηση φαίνεται πως υπήρχε στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού εδώ και καιρό, καθώς τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, μυϊκών και μη, έχουν προβληματίσει αρκετά, το «πράσινο στρατόπεδο».

Ο Καρβουνίδης, εκτός του ότι  αποτέλεσε τον επικεφαλής του τμήματος στον Παναθηναϊκό για δέκα χρόνια, πέρασε και από την ΑΕΚ για πέντε χρόνια (’04-’09), ενώ μέχρι προσφάτως ήταν στην Εθνική ομάδα.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.804 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή η κίνηση, δεν αποκλείεται να αποτελέσει την αρχή πολλών αλλαγών στο ιατρικό τιμ της ομάδας γενικότερα, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι ενδεχομένως η μοναδική ομάδα που έχει τόσα πολλά προβλήματα σε αυτόν τον τομέα και ειδικά στους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές (και όχι μόνο).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.