ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αμπελαλέ για το κατηγορητήριο Μαρινάκη!

Ένα ψέμα αποδείχθηκε πως ήταν το κατηγορητήριο Μαρινάκη που έφερε στη δημοσιότητα ο δικαστής Θωμαϊδης. Τα δε στοιχεία ήταν όλα ανακριβή. Η ανάλυση του Γιάννη Αυλακιώτη δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Αμπελαλέ για το κατηγορητήριο Μαρινάκη!

Από χθες το βράδυ φίλοι μου, λίγο μετά το φινάλε της «Δίκης στο ΣΚΑΪ» ψάχνω απεγνωσμένα να βρω το κατηγορητήριο στα αθλητικά site για να το ξαναδιαβάσω και να το χορτάσω, όμως ματαιοπονώ. Πιο εύκολο είναι να βρω γκολ του Τόργκελε με τον Παναθηναϊκό στο youporn (κάθε γκολ του Ούγγρου ήταν ένας μικρός οργασμός), παρά το κατηγορητήριο.

Η προτελευταία μου ελπίδα είναι το «Αμπελαλέ», το οποίο ενεργοποίησα ήδη: Εξαφάνιση Κατηγορητηρίου. Ήταν βαρύ (σαν τον κατηγορούμενο), μεγάλο, σοκαριστικό και αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας. Μπορείτε να βοηθήσετε;

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.