ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Καταγγελία γονιών για αποπλάνηση της κόρης τους από τον Ρονάλντο (pics)

Οι γονείς μιας 16χρονης φέρονται διατεθειμένοι να μηνύσουν τον Ρονάλντο για... αποπλάνηση!

Καταγγελία γονιών για αποπλάνηση της κόρης τους από τον Ρονάλντο (pics)

Η ιστορία έγινε γνωστή πριν από μερικούς μήνες, όταν δημοσιεύματα ήθελαν τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή να στέλνει μηνύματα στην 16χρονη Μέρεντιθ Μίκελσον, η οποία μπορεί να είναι ανήλικη, αλλά εργάζεται ήδη εδώ και πολλά χρόνια ως μοντέλο και σίγουρα κι εσείς αν δείτε τις φωτογραφίες της μόνο για 16 ετών δεν θα την περάσετε!

Η ιστορία δεν επιβεβαιώθηκε, η Μίκελσον κέρδισε τα λεπτά δημοσιότητας που ήθελε, αλλά τώρα το θέμα έρχεται και πάλι στην επιφάνεια, καθώς ρεπορτάζ στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι οι γονείς της νεαρής Αμερικανίδας ετοιμάζονται να κάνουν αγωγή στον Ρονάλντο κατηγορώντας τον για αποπλάνηση (μέσω των social media…) και ζητώντας του ένα υπέρογκο ποσό ως αποζημίωση!

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

Κ. Αντετοκούνμπο στο P24.gr: «Δείξαμε χαρακτήρα – Παίξαμε για τον Χουάντσο και τον Πάρη»
Κ. Αντετοκούνμπο στο P24.gr: «Δείξαμε χαρακτήρα – Παίξαμε για τον Χουάντσο και τον Πάρη» 1.162 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.