ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο προπονητής δεν αλλάζει»

Ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, κατά την επίσκεψή του στο Κορωπί, ότι ο Γιάννης Αναστασίου δεν φεύγει, παρά τα όσα ακούγονται. Το πριμ, τα παράπονα, το ομαδικό πνεύμα και η συνέχεια της ομάδας.

«Ο προπονητής δεν αλλάζει»

Επειδή πολλά γράφονται το τελευταίο διάστημα για τον Έλληνα τεχνικό, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» θεώρησε πως πρέπει ο ίδιος να ξεκαθαρίσει στους παίκτες πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή, ζητώντας τους παράλληλα να γίνουν όλοι μία «γροθιά» για να ξεπεραστεί η κρίση.

Ο πρόεδρος των «πρασίνων», που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη για την κρίσιμη αυριανή αναμέτρηση, είπε αρχικά στους παίκτες:  «Θέλω να είστε σίγουροι ότι ο Γιάννης Αναστασίου θα είναι προπονητής σας. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, παρά τα όσα μπορεί να έχετε διαβάσει. Συνεπώς, σας καλώ να σεβαστείτε την επιλογή της διοίκησης. Συνεχίζουμε με τον κ. Αναστασίου και θέλω όλοι σας να το ξέρετε και να μη διαβάζετε τα όσα γράφονται».

Στη συνέχεια έδειξε την εμπιστοσύνη του προς τους παίκτες και φάνηκε σίγουρος πως οι ίδιοι μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση και να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας: «Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει πολλά, αλλά είναι στο χέρι μας να τα ξεπεράσουμε. Σας έχουμε εμπιστοσύνη, αλλά όλοι κρίνεστε. Πρέπει να ξεπεράσουμε την κρίση όλοι μαζί, με ομαδικό πνεύμα, μαχητικότητα, βελτίωση και αμοιβαίο σεβασμό. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει τέτοιες αντιξοότητες να τις ξεπερνά».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.305 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κ. Αλαφούζος στάθηκε και στις διαρροές προς τον Τύπο: «Δεν γίνεται όλα όσα λέγονται εδώ ή όλα όσα δοκιμάζει ο προπονητής να γίνονται γνωστά στους δημοσιογράφους», είπε, μεταξύ άλλων και πρόσθεσε ότι «αυτά θα πρέπει να σταματήσουν, γιατί μας βλάπτουν»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.