ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποτελέσματα αγώνων 2015-2016

«Πράσινος» βομβαρδισμός!

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι του «Gomelsky cup» επικράτησε εύκολα της Ούνιξ Καζάν με 89-74 έχοντας εντυπωσιακή ευστοχία από τα 6.75 (14/25). Σε δαιμονιώδη φόρμα ο Τζέιμς Φελντέιν που ήταν πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» με 14 πόντους.

«Πράσινος» βομβαρδισμός!

Άλλη μία καλή εμφάνιση από τους «πράσινους» που επικράτησαν με 89-74 της Ούνιξ Καζάν. Στους διακριθέντες της αναμέτρησης ήταν οι Τζέιμς Φέλντειν και Σάσα Πάβλοβιτς με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα. Πολύ καλή παρουσία και από τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα με 12 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Το ματς

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την αναμέτρηση πολύ καλά και με 4 πόντους του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα πήραν προβάδισμα με 4-0 στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Στη συνέχεια η Ούνιξ μείωσε σε 4-3. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

panathinaikos24.gr-gomelskycup

Η Ούνιξ Καζάν με σερί 6 πόντων πήρε κεφάλι στο σκορ για πρώτη φορά στο παιχνίδι με 9-11 πέντε λεπτά από το τέλος του δεκαλέπτου. Στη συνέχεια και δύο λεπτά πριν το τέλος του δεκαλέπτου το «τριφύλλι» πήρε αέρα 7 πόντων (20-13). Τελικά η Ούνιξ μείωσε και το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 23-19 υπέρ των «πρασίνων».

panathinaikos24.gr-καλάθης

Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου η Ούνιξ με ένα σερί 4-0 ισοφάρισε σε 23-23. Στο σημείο αυτό το «τριφύλλι» αντέδρασε και με δικό του σερί 6-0 πήρε και πάλι διαφορά 6 πόντων. Η Ούνιξ προσπαθούσε να μειώσει όμως οι «πράσινοι» διατηρούσαν την διαφορά στο +6. Τέσσερα λεπτά πριν το ημίχρονο η Ούνιξ πήρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι «κεφάλι» στο σκορ με 35-37. Με τρίποντο του Διαμαντίδη ο Παναθηναϊκός πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ 3 λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου. Το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου  βρήκε το «τριφύλλι» να προηγείται με 43-39.

ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÃÊÏÌÅËÓÊÉ ÊÁÐ)

Στους διακριθέντες μέχρι εκείνο το σημείο ήταν οι Χαραλαμπόπουλος και Ραντούλιτσα που είχαν πετύχει από 8 πόντους.

Με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου η Ούνιξ με ένα σερί 6-0 πέρασε μπροστά στο σκορ με 43-45. Ο Ραντούλιτσα με εντυπωσιακό κάρφωμα έφερε το παιχνίδι στα ίσα για τους «πράσινους». Η Ούνιξ πάταγε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο τρίτο δεκάλεπτο και αυτό ήταν εμφανές.

Με επιμέρους σκορ 7-4 πήρε προβάδισμα 5 πόντων 5 λεπτά πριν την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου. Στο σημείο εκείνο ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κάλεσε τάιμ –άουτ για να «ξυπνήσει» τους παίκτες του και τα κατάφερε. Το τρίποντο του Δημήτρη Διαμαντίδη σταμάτησε την δυστοκία των «πρασίνων»  και ταυτόχρονα αφύπνισε και την ομάδα. Με τον Φελντέιν να είναι για άλλη μία μέρα πολύ καλός το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε το τρίτο δεκάλεπτο προηγούμενος με 67-60.

ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÃÊÏÌÅËÓÊÉ ÊÁÐ)

Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε κατά κύριο λόγο διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι «πράσινοι» έχοντας το +7 από την τρίτη περίοδο δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου από την Ούνιξ Καζάν και έτσι έφτασαν στην εύκολη επικράτηση με 89-74 στην πρεμιέρα του «Gomelsky cup».

Τα δεκάλεπτα: 19-23, 39-43, 60-67, 74-89

Ούνιξ Καζάν (Πασούτιν): Λάνγκφορντ 12, Πονκρασόφ, Παραχούσκι 18, Κολοόμ 13, Λίκχοντει 8 (1), Μπάνιτς 2, Γκουμπάνοφ 3 (1), Καιμακόγλου 3, Ουίλιαμς, Μιλάκνις 15 (5),

Παναθηναϊκός (Τζόρτζεβιτς): Πάβλοβιτς 13 (3), Χαραλαμπόπουλος 8(2), Γιάνκοβιτς 12(3), Φώτσης 5 (1), Ραντούλιτσας 12 (9ριμπ), Φελντέιν 14 (2), Διαμαντίδης 8 (2 τριπ., 7 ασίστ), Καλάθης 7 (1), Παπαγιάννης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ