ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Τι συμβαίνει στην Ευρώπη στο 60-40;

Η στατιστική κατέγραψε αρκετά... παράδοξα σχετικά με τα σφυρίγματα του Βοσκάκη στο Ξάνθη-Παναθηναϊκός. Δείτε στο SDNA και τα 13+1 παιχνίδια των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων αυτής της αγωνιστικής όπου η κατοχή ήταν επίσης στο 60-40 και... δεν θα πιστεύετε!

Τι συμβαίνει στην Ευρώπη στο 60-40;

Είναι φορές που δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να περιγράψεις μία κατάσταση. Είναι καλύτερο να μιλούν οι αριθμοί και το σίγουρο είναι ότι εν προκειμένω μαρτυρούν πολλά και ενδιαφέροντα. Το SDNA έχει ήδη καταγράψει την… ανεξήγητη στατιστική του χθεσινού αγώνα στα Πηγάδια. 

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Παναθηναϊκός τελείωσε με 60-40 κατοχή υπέρ του απέναντι στην Ξάνθη, κατόρθωσε να έχει κάνει περισσότερα από τα διπλάσια φάουλ, αλλά την ίδια στιγμή να έχει και πέντε κίτρινες κάρτες έναντι… καμίας των Ακριτών. Γίνεται; Κι όμως γίνεται…

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.