ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καυγάς με Παναθηναϊκό στη λίγκα για το πρόγραμμα

Η Super League αγνόησε επιδεικτικά αίτημα του Παναθηναϊκού για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος και αυτό προκάλεσε την έκρηξη του εκπροσώπου των «πρασίνων» που τα «έχωσε» άγρια σε υπάλληλο της λίγκας.

Καυγάς με Παναθηναϊκό στη λίγκα για το πρόγραμμα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε υποβάλει αίτημα στη Super League προκειμένου ο αγώνας της με τον Πανθρακικό για την 15η αγωνιστική να μην διεξαχθεί Σάββατο 19/2, διότι τρεις μέρες πριν και συγκεκριμένα την Τετάρτη 16/12, οι «πράσινοι» αγωνίζονται στην Κέρκυρα για το Κύπελλο. Μάλιστα, στο ίδιο αίτημα, συναινεί και η ομάδα της Κομοτηνής η οποία παίζει για το Κύπελλο στα Χανιά.

Όπως όμως αποδείχτηκε την Δευτέρα (5/10) στο Δ.Σ. του συνεταιρισμού, το αίτημα του Παναθηναϊκού είχε τελικά αγνοηθεί, με τον γενικό διευθυντή της λίγκας, Μιχάλη Αναγνώστου να ισχυρίζεται ότι η Nova δεν θα δεχτεί αυτή την αλλαγή. Λέγεται, μάλιστα, ότι ο Αναγνώστου… εξέφρασε και άποψη, σχολιάζοντας ότι το πρόγραμμα του «τριφυλλιού» είναι εύκολο!

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη
Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη 6.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.