ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Απίστευτο σκάνδαλο στο «Koriopolis»!

Συνομιλίες-σοκ αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη» μεταξύ του Αιμίλιου Κοτσώνη και του εφέτη-εισηγητή για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων! Συνάντηση Μαρινάκη-εφέτη κανόνιζε ο κατηγορούμενος του Noor1!

Απίστευτο σκάνδαλο στο «Koriopolis»!

Οι νομίμως υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες του υπερκοριού της ΕΥΠ τις οποίες και αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» έφεραν στο φως τις στενές σχέσεις που είχε ο πρώην συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιος Κοτσώνης, με τον εφέτη Αθηνών Γιάννη Τζιμπλάκη, ο οποίος ήταν ο εισηγητής του δικαστικού συμβουλίου που εξέδωσε το βούλευμα του σκανδάλου των στημένων αγώνων («Koriopolis») τον Ιούλιο του 2015, με το οποίο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε απαλλαχθεί.

Ο κατηγορούμενος της υπόθεσης για το ναρκο-πλοίο Noor 1, Αιμίλιος Κοτσώνης, φαίνεται από τις συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ, πως κανονίζει συνάντηση μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του εφέτη Γιάννη Τζιμπλάκη! Οι συνομιλίες είναι από τον Ιούλιο του 2012 και ο Κοτσώνης λέει στον εφέτη ότι «θέλει να σε δει ο πρόεδρος» και εκείνος να του απαντάει «ο δικός μας πρόεδρος;»

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.