Στήλες

Απίστευτο σκάνδαλο στο «Koriopolis»!

Συνομιλίες-σοκ αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη» μεταξύ του Αιμίλιου Κοτσώνη και του εφέτη-εισηγητή για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων! Συνάντηση Μαρινάκη-εφέτη κανόνιζε ο κατηγορούμενος του Noor1!

Οι νομίμως υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες του υπερκοριού της ΕΥΠ τις οποίες και αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» έφεραν στο φως τις στενές σχέσεις που είχε ο πρώην συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιος Κοτσώνης, με τον εφέτη Αθηνών Γιάννη Τζιμπλάκη, ο οποίος ήταν ο εισηγητής του δικαστικού συμβουλίου που εξέδωσε το βούλευμα του σκανδάλου των στημένων αγώνων («Koriopolis») τον Ιούλιο του 2015, με το οποίο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε απαλλαχθεί.

Ο κατηγορούμενος της υπόθεσης για το ναρκο-πλοίο Noor 1, Αιμίλιος Κοτσώνης, φαίνεται από τις συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ, πως κανονίζει συνάντηση μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του εφέτη Γιάννη Τζιμπλάκη! Οι συνομιλίες είναι από τον Ιούλιο του 2012 και ο Κοτσώνης λέει στον εφέτη ότι «θέλει να σε δει ο πρόεδρος» και εκείνος να του απαντάει «ο δικός μας πρόεδρος;»

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

Exit mobile version