ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σάντσεθ πασάρει, Νίνης σκοράρει

Με ασίστ του Ισπανού αμυντικού και γκολ του Νίνη, ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Καλλιθέα, σε φιλικό στο Κορωπί.

Σάντσεθ πασάρει, Νίνης σκοράρει

Παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με την Καλλιθέα, περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για την ομάδα του «τριφυλλιού», με τον Γιάννη Αναστασίου να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές.

Οι «πράσινοι» κατάφερναν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 3’ με τον Νίνη να βρίσκει δίχτυα, μετά από ασίστ του Σάντσεθ, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 62’ με σκόρερ τον Σμυρλή.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού στο φιλικό: Κοτσόλης (46’ Γιαννακόπουλος), Τζανουλίνος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρομμάτης, Σάντσεθ, Στάικος (73’ Αγγελόπουλος Γ.), Νίνης, Δώνης, Καλτσάς, Κλωναρίδης.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.847 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, όσοι παίκτες δεν πήραν μέρος στο φιλικό, έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας και παιχνίδια σε μικρούς χώρους, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Εσιέν, Βέμερ, Πέτριτς και Κότσαρης.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Ταυλαρίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.