ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Σκόνδρας «βαράει»!

Τραχύς αμυντικά ο μπακ του ΠΑΟΚ που αρέσει (;) στον Παναθηναϊκό.

Ο Σκόνδρας «βαράει»!

Αν ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Γιάννη Σκόνδρα τα «καμπανάκια» άρχισαν ήδη να ηχούν για τον Γενς Βέμερ και (περισσότερο), Νίκο Μαρινάκη. Άλλωστε ο Γερμανός δεν έχει προλάβει να καλά-καλά να παίξει ακόμα.

Ο 25χρονος Έλληνας οπισθοφύλακας που πρόσφατα χρίστηκε διεθνής σκόραρε εναντίον του Παναθηναϊκού την προηγούμενη περίοδο ένα εντυπωσιακό γκολ (στο  4-3 στη Λεωφόρο), ενώ ξεχώριζε όσο ήταν στον Ατρόμητο παίζοντας μάλιστα σε δύο τελικούς κυπέλλου με τους Περιστεριώτες (ήταν φιναλίστ και με τον ΠΑΟΚ πρόπερσι).

Γηγενής, μικρός σε ηλικία που δεν υπολογίζεται από τον Ιγκόρ Τούντορ, ίσως να είναι  ενδιαφέρουσα περίπτωση ενόψει Γενάρη, ιδίως αν οι Θεσσαλονικείς δεν εγείρουν παράλογες οικονομικές απαιτήσεις. Παίκτης που «έχει» όλη την πλευρά και «βαράει» (σ’ αντίθεση με τους soft Mαρινάκη, Μπούρμπο) μιας και στις έξι τελευταίες του σεζόν (δίχως να λαμβάνουμε υπόψη την τρέχουσα) παρατηρήθηκε 39 φορές από τους ρέφερι!

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.847 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.