ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Τα πόδια μας στο έδαφος…»

Ζητείται… προσγείωση, από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος χαρακτήρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού μεγάλη, ωστόσο στάθηκε στο γεγονός πως άπαντες στην ομάδα πρέπει να κρατήσουν τα πόδια τους στο έδαφος.

«Τα πόδια μας στο έδαφος…»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στον Καλάθη και τον Κούζμιτς, αλλά και τον Σπανούλη και τον τρόπο που επέλεξε να τον αντιμετωπίσει στην άμυνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Τζόρτζεβιτς, στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι μια σπουδαία νίκη για  εμάς. Κάναμε μία πολύ καλή αρχή. Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν φίλαθλοι στο γήπεδο μας βοήθησε. Αλλά από την άλλη πλευρά παίξαμε με τους πρωταθλητές και μία πολύ καλή ομάδα. Κάναμε μία δύο προπονήσεις μαζί. Οι παίκτες  όμως είδαν τα  μηνύματα. Είχαμε πολύ δύσκολα παιχνίδια στην Κίνα και στη Μόσχα, αλλά μας βοήθησαν να βρούμε την χημεία μας. Πρέπει, όμως, να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος…».

Για τον Νικ Καλάθη ανέφερε: «Ο Νικ είναι ο ηγέτης μας. Είναι τρομερά ανταγωνιστικός. Συνεχώς θέλει να μαθαίνει και ζητάει πληροφορίες. Είναι μεγάλη προσωπικότητα. Το ήξερα και μου το έδειξε. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 202.306 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την προετοιμασία του «τριφυλλιού» στο μαρκάρισμα του Σπανούλη τόνισε: «Φυσικά και είχαμε προετοιμαστεί για τον Σπανούλη. Σε τέτοια πράγματα ετοιμάζεις πράγματα για τα δυνατά του σημεία. Ένα μεγάλο μπράβο στον Νικ και στον Μήτσο που ήταν συγκεντρωμένοι, αλλά και στους ψηλούς μας και ειδικά στον Κούζμιτς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.