ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάβλοβιτς: «Το κλειδί η άμυνα»

Ο Σάσα Πάβλοβιτς σε δηλώσεις του τόνισε ότι το κλειδί της νίκης επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ ήταν η άμυνα.

Πάβλοβιτς: «Το κλειδί η άμυνα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάσα Πάβλοβιτς στην εφημερίδα  «Goal»:

«Το κλειδί της νίκης ήταν η άμυνα. Από εκεί ήρθε η νίκη. παίξαμε εξαιρετικά, είχαμε απίστευτη ενέργεια και πάθος. Πιέσαμε παντού, παγιδέψαμε τον Ολυμπιακό. Αν παίζουμε έτσι άμυνα και στη συνέχεια, τότε νομίζουμε ότι δεν θα χάσουμε ματς. Θα κερδίζουμε σε όλα!

 

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 19.727 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Σημασία έχει πάντως, ότι όλοι πάλεψαν. Όλοι έδωσαν ό,τι μπορούσαν για να πάρουμε την νίκη. ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Στην επίθεση δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε σε όλο το ματς. Αυτό είναι ένα κομμάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Και είναι λογικό βέβαια αυτό, καθώς είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν».

Στη συνέχεια ο Πάβλοβιτς τόνισε: «Ήταν μία πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη, καθώς κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και είμαστε κοντά στο πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. Από την άλλη όμως, η σεζόν τώρα ξεκινάει. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μπροστά μας και αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να βελτιωνόμαστε συνέχεια. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τελείωσε. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς, που είναι απέναντι στον Άρη, που έχει μια καλή ομάδα και θα έχει μαζί του και τη βοήθεια του κόσμου του».

Αναφορά έκανε και στον κόσμος του Παναθηναϊκού για την υποδοχή στο Caravel: «Είναι απίστευτοι! Πριν φύγουμε για το ΣΕΦ από το ξενοδοχείο, ήρθαν εκεί και μας έδωσαν δύναμη. Με τέτοιο κόσμο πώς να χάσεις;».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.