ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόβλημα με Μπεργκ

Ο τραυματισμός του Μάρκους Μπεργκ στην χθεσινή αναμέτρηση της Σουηδίας με το Λιχτενστάιν θα τον αφήσει εκτός για 7 με 10 μέρες, σύμφωνα με τον προπονητή της εθνικής Σουηδίας.

Πρόβλημα με Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ έγινε αναγκαστική αλλαγή στην χθεσινή νίκη της Σουηδίας επί του Λιχτενστάιν λόγω ενοχλήσεων που ένιωθε στον μηρό.

Σύμφωνα λοιπόν με τον προπονητή της εθνικής Σουηδίας., ο Μάρκους Μπεργκ δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα αλλά θα μείνει εκτός για 7 με 10 μέρες.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να δώσει το παρόν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Λεωφόρο την προσεχή εβδομάδα. Ο επιθετικός του «τριφυλλιού» δεν θα χρησιμοποιηθεί στον αγώνα με την Μολδαβία και όταν επιστρέψει στην Ελλάδα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του από το ιατρικό τιμ της ομάδας.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.470 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.