ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

«Το παρακράτος των τραμπουκισμών δεν ακουμπάει σε εμάς»

Σε έντονο ύφος για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, μίλησε ο πρωθυπουργός Άλεξης Τσίπρας, στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το παρακράτος των τραμπουκισμών δεν ακουμπάει σε εμάς»

Ο πρωθυπουργός δείχνει να έχει την ίδια στάση με τον Σταύρο Κοντονή, στα θέματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και όπως φαίνεται από την ομιλία του, είναι έτοιμος να «παλέψει» για να καθαρίσει τον χώρο.

Η φράση, «το κράτος και το παρακράτος των τραμπουκισμών δεν ακουμπάει σε εμάς», δείχνει πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι αποφασισμένος να τα βάλει με όλους και με όλα και αυτό που μένει τώρα, είναι από τα λόγια να περάσει στις πράξεις.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα:

 «Το κράτος και το παρακράτος των τραμπουκισμών δεν ακουμπάει σε εμάς. Δεν πρόκειται να μας αποτρέψει και να κάνουμε πίσω… Ολοκληρώνουμε τη διαδικασία κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς και όλους τους οικονομικούς ελέγχους σε όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες».

Κ. Αντετοκούνμπο στο P24.gr: «Δείξαμε χαρακτήρα – Παίξαμε για τον Χουάντσο και τον Πάρη»
Κ. Αντετοκούνμπο στο P24.gr: «Δείξαμε χαρακτήρα – Παίξαμε για τον Χουάντσο και τον Πάρη» 1.164 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.