ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

ΕΠΟ: Colpo grosso ατιμωρησίας

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης με αφορμή την υπόθεση Μπλάτερ-Πλατινί γράφει για το πειθαρχικό συνονθύλευμα που παρεμποδίζει την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΕΠΟ: Colpo grosso ατιμωρησίας

Η υπόθεση του Ζερ Μπλάτερ και του Μισέλ Πλατινί με τα πειθαρχικά ποδοσφαιρικά όργανα είναι αρκούντως διδακτική. Τους απαγορεύτηκε να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο για τους επόμενους 3 μήνες με απόφαση της επιτροπής Δεοντολογίας-Ηθικής της FIFA. Ίσως δεν το γνωρίζουν πολλοί, αλλά τέτοια επιτροπή έχει συσταθεί και στην Ελλάδα με τακτικούς δικαστές.

Προς το παρόν η επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ δεν ασχολήθηκε με τους εισαγγελικά διωκόμενους παράγοντες, όπως ο Γκιρτζίκης και ο Μποροβίλος. Απλώς να πούμε ότι ο Μπλάτερ και ο Πλατινί τιμωρήθηκαν πειθαρχικά χωρίς καν να έχουν εισαγγελική δίωξη.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.