ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στον τελικό οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 10-9 της Γλυφάδας στον ημιτελικό του τουρνουά υδατοσφαίρισης «Λάκης Τσαντάς» και απόψε θα αντιμετωπίσει στον τελικό τη Βουλιαγμένη.

Στον τελικό οι «πράσινοι»

Οι «πράσινοι» ήταν αήττητοι στα παιχνίδια των ομίλων και μετά και τη σημερινή τους νίκη, θα συναντήσουν τη Βουλιαγμένη στον τελικό του τουρνουά.

Ο Καρούντζος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Τέο Λοράντος, καθώς σημείωσε τα πέντε από τα δέκα γκολ, ενώ δύο πέτυχε ο Σαρτζετάκης και από ένα οι Κόνγουέι, Καπετανάκης και Δερμιτζάκης.

Παναθηναϊκός-ΑΝΟ Γλυφάδας 10-9

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 219 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-4, 2-1, 3-3

Σκόρερ για τον Παναθηναϊκό : Καπετανάκης 1, Σαρτζετάκης 2, Κόνγουέι 1, Καρούντζος 5, Δερμιτζάκης 1

Σκόρερ για τον ΑΝΟ Γλυφάδας: Παπαναστασίου 1, Καζάζης 1, Γιαννόπουλος 2, Σκουμπάκης 2, Χατζηγούλας 2, Παπαδόπουλος 1

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.