ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: «Οι συνεργασίες Διαμαντίδη-Γκιστ μας έκαναν ζημιά»

Στις λεπτομέρειες που στέρησαν τη νίκη από την ομάδα του, στάθηκε ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης.

Πρίφτης: «Οι συνεργασίες Διαμαντίδη-Γκιστ μας έκαναν ζημιά»

Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, στάθηκε στα σημεία που έκριναν το νικητή της αναμέτρησης, ενώ αναφέρθηκε και στις συνεργασίες που είχαν ο Διαμαντίδης με τον Γκιστ και που αποδείχθηκαν καταστροφικές για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Συγχαρητήρια και στα παιδιά για την προσπάθεια. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, μικρές λεπτομέρειες μας κόστισαν τη νίκη. Πιστεύω ότι ήταν πολύ κρίσιμο το δεύτερο ημίχρονο όπου κάναμε 10 λάθη. Αυτό βοήθησε τον Παναθηναϊκό. Ισορροπήσαμε στο δεύτερο μέρος τις επιλογές μας στο τρίποντο, σουτάραμε λιγότερα.

Όταν βρήκε ο Παναθηναϊκός τη συνεργασία Διαμαντίδη – Γκιστ εκεί έγινε η ζημιά. Δεν αμυνθήκαμε σωστά, είχαμε κάποιες ολιγωρίες. Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα, παρότι πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει το χρονικό περιθώριο. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε στο έντονο πρόγραμμα. Είναι δύσκολη η άλλη βδομάδα».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.