ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επιστροφή σε γνώριμα εδάφη για τον Καλάθη…

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα, απέναντι στη Λοκομοτίβ Κούμπαν, στο Κράσνονταρ, με τον Νικ Καλάθη να επιστρέφει στην ομάδα όπου πήγε, όταν έφυγε από τους «πράσινους» το 2012.

Επιστροφή σε γνώριμα εδάφη για τον Καλάθη…

Ένα από δύο ενδιαφέροντα στοιχεία της πρεμιέρας του Παναθηναϊκού στη Ρωσία, απέναντι στη Λοκομοτίβ Κούμπαν, είναι το γεγονός πως ο Νικ Καλάθης υπήρξε παίκτης της ομάδας του Κράσνονταρ και μάλιστα όντας ο ηγέτης της, κατέκτησε το Eurocup της περιόδου 2011-2012, με προπονητή τον Εβγένι Πασούτιν και μεταξύ άλλων, τον πρώην «πράσινο», Άλεξ Μάριτς.

panathinaikos24.gr-Καλάθης Λοκομοτίβ Κούμπαν

Το δεύτερο στοιχείο που «συνδέει» τις δύο ομάδες, είναι η παρουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα, στον πάγκο της Λοκομοτίβ. Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε τη ρώσικη ομάδα φέτος το καλοκαίρι, ενώ βρισκόταν εκτός πάγκων, από πέρσι τον Οκτώβριο, όταν και απολύθηκε από τον Ολυμπιακό, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο στο άδειο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.