ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκόν Στέκι

«Γκελάραμε», αλλά θα επανορθώσουμε…

Με γκολ ένα λεπτό πριν από το τέλος το contra.gr έκλεψε τον βαθμό, ισοφαρίζοντας σε 2-2 την ομάδα του panathinaikos24/thinkover, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ιστοσελίδων.

«Γκελάραμε», αλλά θα επανορθώσουμε…

Τι κι αν ήμασταν καλύτεροι, τι κι αν προηγηθήκαμε 2-0, χάρη στα γκολ των Μανιού, Γαρυφαλάκη. Τι κι αν χάσαμε ένα τσουβάλι γκολ, με τον Μοιρώτσο να «πυροβολεί», αλλά την… πόρνη μπάλα που έλεγε κι ο Ιβιτσα, να μην του κάνει το χατίρι. Μια ανεξήγητη οπισθοχώρηση στα τελευταία λεπτά κι ένας Καραουλάνης που βρισκόταν παντού εκτός από εκεί που έπρεπε, μας ανάγκασαν σε «γκέλα» και ισοπαλία 2-2 με το contra.gr να παίρνει τον βαθμό στο τέλος, χάρη σε γκολ του Παπαμακάριου.

Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι τραυματισμοί, καθώς Μανιός και Σταυρακάκης από την ομάδα μας έγιναν αναγκαστική αλλαγή, λόγω μυικών προβλημάτων. Οι φήμες ότι το βράδυ πήγαν σε μασατζίδικο για… αποκατάσταση, δεν επιβεβαιώνονται.

Από τη διοίκηση του panathinaikos24/thinkover ανακοινώθηκε πρόστιμο δυο φιαλών σε γνωστό παραλιακό κέντρο των Αθηνών, στον Καραουλάνη, λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων και «καρναβαλικών συμπεριφορών» την ώρα του αγώνα.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Σπανομανώλης, Δεσύλλας, Μοιρώτσος, Φραγκουλάκης, Καραουλάνης, Κουστέρης, Μανιός, Νικολογιάννης, Σταυρακάκης, Μπάκας, Γαρυφαλάκης.

*Ευχαριστούμε τα γήπεδα eleonas football club και προσωπικά τον κ. Ανδρέα Παπαδόπουλο για την άψογη εξυπηρέτηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ