ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αλαφούζος: «Σύντομα μάχιμος ο Εσιέν!»

Θέση για τον Μάικλ Εσιέν πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, με... μεταμεσονύκτιο τιτίβισμά του!

Αλαφούζος: «Σύντομα μάχιμος ο Εσιέν!»

Το γεγονός ότι ο τραυματισμός του Μάικλ Εσιέν  καθυστερεί το… ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό, έχει  προκαλέσει αντιδράσεις, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να παίρνει θέση και να προστατεύει τον Γκανέζο ποδοσφαιριστή.

O κ.Αλαφούζος με ανάρτηση του στο twitter   στήριξε τόσο τον Μάικλ Εσιέν, όσο και τους επικεφαλείς  του ποδοσφαιρικού τμήματος για την επιλογή να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, αλλά και το ιατρικό επιτελείο που έχει χρεωθεί την αποθεραπεία του.

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Αλαφούζου στο twitter:

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.405 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την Παρασκευή το πριμ για τις τρεις νίκες

Το πριμ των τριών συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα ενδέχεται να πάρουν  την Παρασκευή (17/10) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπως τους είχε… τάξει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πριν την αναμέτρηση με τη  Ξάνθη,  ζήτησε νικηφόρο αποτέλεσμα, ενημερώνοντας τους ότι  θα επαναφέρει το συγκεκριμένο μπόνους – το οποίο προβλέπει 3.000 ευρώ ανά παίκτη –  σε περίπτωση που επιτευχθεί η νίκη.

Ο στόχος της κατάκτησης των τριών βαθμών ήρθε και την Παρασκευή δεν αποκλείεται οι παίκτες να λάβουν το πριμ που τους είχε υποσχεθεί ο κ.Αλαφούζος.

Η καταβολή του έξτρα μπόνους  δεν πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, λόγω των υποχρεώσεων που είχαν οι διεθνείς με τις Εθνικές ομάδες.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται να αναλάβει ο ίδιος την πληρωμή, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλει μήνυμα στήριξης στην προσπάθεια των παικτών και να τους ζητήσει ανάλογη συνέχεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.