ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήνυμα… επιστροφής!

Ο Παναθηναϊκός κάνει πρεμιέρα σήμερα στην Ευρωλίγκα (18:00 – ΕΡΤ2, panathinaikos24.gr) απέναντι στην Κούμπαν του Μπαρτζώκα και θέλει να αρχίσει νικηφόρα το φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι!

Μήνυμα… επιστροφής!

Οι «πράσινοι» μετά τη νίκη – πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδας, το «πέρασμα» από το Αλεξάνδρειο απέναντι στον Αρη, καλούνται να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα και στο Κράσνονταρ, στέλνοντας από την αρχή ξεκάθαρο μήνυμα σε όλη την Ευρώπη: Ότι ο εξάστερος επιστρέφει!

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, πέραν των γνωστών προβλημάτων, που έχει να κάνει με τις απουσίες των  Παππά και Μποχωρίδη που βρίσκονται ακόμα σε στάδιο αποθεραπείας.

Ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα θα κάνουν οι Τζέιμς Φελντίν και Όγκνιεν Κούζμιτς, ενώ ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα παίξει το 253ο ματς της καριέρας του στη διοργάνωση, αφήνοντας στην 3η θέση  τον Θοδωρή Παπαλουκά.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.483 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συντονιστείτε στο panathinaikos24.gr, παρακολουθείστε σε real time την αναμέτρηση και φυσικά διαβάστε στη συνέχεια πλούσιο ρεπορτάζ από το Κράσνονταρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.