ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μπαίνει με την ομάδα ο Εσιέν»

Ο Γιάννης Αναστασίου σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova αναφέρθηκε τόσο στην αναμέτρηση της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα όσο και στο θέμα το Μίκαελ Εσιέν.

«Μπαίνει με την ομάδα ο Εσιέν»

Ο Γιαννής Αναστασίου στις καθιερωμένες δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου:

Πετύχατε μία σημαντική νίκη απέναντι στην Ξάνθη αλλά η διακοπή σας… τρέναρε λόγω και της απουσίας των διεθνών . Σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα ;

«Καλά είμαστε. Στην διακοπή δουλέψαμε αρκετά και δώσαμε βάση σε κάποια συγκεκριμένα στοιχεία που θέλαμε. Το καλό είναι ότι τα παιδιά που μείνανε πίσω δουλέψαμε καλά ενώ δώσαμε και ένα φιλικό με την Καλλιθέα. Το καλό είναι ότι όλοι οι διεθνείς γυρίσανε καλά  εκτός από τον Μάρκους, ο οποίος τελικά δεν έχει κάτι τόσο σοβαρό. Οπότε νομίζω ότι όλα είναι καλά.»

Σας προβληματίζει ότι ο Μπέργκ δεν θα αγωνιστεί την Δευτέρα;

«Είστε σίγουροι ότι δεν θα αγωνιστεί; Περιμένετε μέχρι την Δευτέρα και θα το συζητήσουμε μετά.»

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γεγονός ότι έχει βελτιωθεί η άμυνα αλλά και για την παρουσία πολλών στόπερ είπε:

«Μ’ αρέσει που βρίσκουμε κάθε φορά κάτι θετικό αλλά και κάτι αρνητικό. Είναι δικό μου πρόβλημα. Το θετικό είναι ότι όλα τα παιδιά είναι υγιείς και έχουμε πει ότι θα παίζουν οι καλύτεροι αλλά και αυτοί που έχουν την καλύτερη χημεία μεταξύ τους και θα βοηθούν καλύτερα την ομάδα. Όλα τα παιδιά προσπαθούν αρκετά αλλά δεν γίνεται να παίζουν  και οι 25. Θα παίζουν οι 11 που έχουν την καλύτερη απόδοση στις προπονήσεις και στους αγώνες.»

Στο αν χωρούν και οι τρεις στόπερ(Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Σάντσεθ);

«Θα δούμε…»

Για το ματς της Δευτέρας είπε:

«Κατ’ αρχήν, όπως έχουμε πει, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Παίζουμε με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι μία ομάδα επικίνδυνη η οποία παίζει πολύ καλά στην κόντρα. Τα τελευταία δύο χρόνια ο κ.Πετράκης έχει βάλει την σφραγίδα του, έχει σταθεροποιηθεί στη Super League αλλά και παράλληλα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είναι επικίνδυνο το παιχνίδι με τον ΠΑΣ αλλά αν έχουμε εμείς την τακτική πειθαρχία θα έχουμε τον πρώτο λόγο…»

Για τον Βέμερ και τον Εσιέν είπε:

«Ο Βέμερ θα είναι έτοιμος από την Δευτέρα για να μπει σιγά-σιγά στο πρόγραμμα .Από την άλλη εβδομάδα πιστεύω θα είναι στην διάθεση της ομάδας. Ο Εσιέν μπαίνει σιγά –σιγά στην ομάδα. Από αυτή την εβδομάδα δουλεύειε με τον Γιούσεφ Φος και τα πάει πάρα πολύ καλά και ανταποκρίνεται. Προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα μπει κανονικά  με την ομάδα για να προπονηθεί.. Το καλό είναι ότι με επιμονή και υπομονή όλα τα προβλήματα σιγά σιγά λύνονται.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.