ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη»

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Σάσα Πάβλοβιτς, πρέπει να αφήσει πίσω την ήττα από την Λοκομοτίβ Κουμπάν και να συγκεντρωθεί για τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη»

Ο φόργουορντ του «τριφυλλιού», τόνισε χαρακτηριστικά ότι αγώνας του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (19/10), δεν θα έχει καμία σχέση με αυτόν για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και τον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει το κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά, όσα έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Το δύσκολο διάστημα συνεχίζεται για εμάς μετά τους αγώνες με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο, τον Άρη για το πρωτάθλημα και την Λοκομοτίβ για την Ευρωλίγκα. Θα θέλαμε να έχουμε το 100% σε επιτυχία αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε στη Ρωσία να αρχίσουμε νικηφόρα και στην Ευρωλίγκα. Τώρα έχουμε έναν ακόμα δύσκολο αγώνα μπροστά μας, με τον Ολυμπιακό.

Το θετικό είναι ότι για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο αγώνα θα αγωνιστούμε στην έδρα μας, μπροστά στο κοινό μας και είμαστε χαρούμενοι γι αυτό πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που μάθαμε ότι έχει γίνει sold out από νωρίς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμπαράσταση του και η παρουσία του μας δίνει υψηλό κίνητρο!

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 16.098 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως επίσης έχουμε υψηλό κίνητρο μετά την ήττα μας στο Κράσνονταρ. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και θ αγωνιστούμε σκληρά γι αυτό, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ξέρουμε ότι ο αγώνας πρωταθλήματος δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον αγώνα Κυπέλλου, ο οποίος έχει περάσει πια στην ιστορία.

Εμείς με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και με σεβασμό στους εαυτούς μας αλλά και στον αντίπαλο θα δώσουμε τα πάντα ώστε να φτάσουμε στη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.