ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Εδώ είναι ΟΑΚΑ!

Κατάμεστο για μια ακόμη φορά θα είναι το ΟΑΚΑ στο αυριανό ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα, όπως μόνο αυτός ξέρει!

Εδώ είναι ΟΑΚΑ!

Πάνω από 18.000 φίλοι του «τριφυλλιού» θα βρεθούν στο κλειστό και θα αποτελέσουν τον 6ο παίκτη του εξάστερου, με σκοπό να πανηγυρίσουν όλοι μια ακόμη νίκη επί του «αιωνίου». Με φωνή, παλμό, ένταση και… χορό για 40 λεπτά και βάλε, η Θύρα 13 θα δίνει το σύνθημα και όλο το γήπεδο θα ακολουθεί.

Θα πρέπει, βέβαια, να καταλάβουν όλοι ότι κανείς δεν πρέπει να ξεφύγει από τα φίλαθλα πλαίσια. Οι καφρίλες και ακρότητες δεν χωράνε στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος καλείται για μια ακόμη φορά να αποδείξει γιατί είναι διαφορετικός. Οσοι βρεθείτε αύριο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ απομονώστε όποιον ή όποιους πάνε στο γήπεδο για άλλους λόγους, εκτός από το να παρακολουθήσουν μπάσκετ και να φωνάξουν υπέρ του Παναθηναϊκού.

Αυριο το κλειστό θα ζήσει ξανά μεγάλες στιγμές. Με τον κόσμο να τιγκάρει το γήπεδο και να αποδεικνύει γιατί το ΟΑΚΑ είναι η καλύτερη έδρα της Ευρώπης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ