ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όλο και εδραιώνεται ο ΜΥΘΟΣ

Ακόμα να καταλάβουν στον Ολυμπιακό από μια μεριά τους… ήρθε!

Όλο και εδραιώνεται ο ΜΥΘΟΣ

Η τελική διαφορά είναι ισχνή, είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν, από τον αντίπαλο έλειπε ο Χάντερ (όπως και απ’ τον ΠΑΟ οι Μποχωρίδης, Παππάς), ωστόσο νίκες σαν τη χθεσινή, χτίζουν σε πιο γερά θεμέλια το δέος που πιάνει τους αντιπάλους με το που πατούν την σάλα του ΟΑΚΑ.

Με απανωτά ταξίδια σε λίγες μέρες (Κίνα, Ρωσία, Θεσσαλονίκη), με δύο κομβικούς γκαρντ (χρήσιμους για την αποσυμπίεση Διαμαντίδη, Καλάθη) «off», τον Γκιστ σε φάση επανένταξης, τον Καλάθη ν’ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, -15 από το πρώτο δεκάλεπτο, τους διαιτητές ν’ αντιμετωπίζουν φιλικά τον φιλοξενούμενο και τους πράσινους να χάνουν σωρηδόν λέι –απ και βολές, ο ΟΣΦΠ λύγισε ξανά στο Μαρούσι εκεί που η σχέση εμπιστοσύνης εξέδρας και ομάδας του τριφυλλιού χαρακτηρίζεται ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ.

Το 90% του κόσμου (ίσως και παραπάνω) παρά το στραβό ξεκίνημα του μόνιμου πρωταθλητή τραγουδούσε κι ενθάρρυνε λες και τα παιδιά του Σάλε προηγούνταν, ενώ με το που η διαφορά μειώθηκε στα 3-4 καλάθια πέφτοντας κάτω από διψήφιο αριθμό, δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην πίστευε στη νίκη!

Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid)
Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid) 19.403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.