ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Αρετόπουλος στην Τούμπα

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή (25/10).

Ο Αρετόπουλος στην Τούμπα

Ο διαιτητής του συνδέσμου Τρικάλων θα είναι ο διαιτητής του μεγάλου ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Super League.

O Αρετόπουλος που έγινε πρόσφατα διεθνής θα έχει ως βοηθούς τους Τουμπακάρη (Αθηνών) και Πετρόπουλο (Αρκαδίας). Ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Κομίνης (Θεσπρωτίας).

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Σάββατο, 24/10

Καλλονή – Λεβαδειακός (15.00) Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Λάμπρου (Αν. Αττικής) 4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.376 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναιτωλικός – Πλατανιάς (17.15) Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας) Βοηθοί: Σταθόπουλος (Ηλείας), Κουρέντας (Τρικάλων) 4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

ΑΕΚ – Ηρακλής (19.30) Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών) Βοηθοί: Καρατζίκας, Κουντουρέλης (Αθηνών) 4ος: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κυριακή, 25/10

Ατρόμητος – Ολυμπιακός (15.00) Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας) Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών), Μερκενίδης (Μακεδονίας) 4ος: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Πανιώνιος – Βέροια (17.15) Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών) Βοηθοί: Καραϊσαρίδης (Πιερίας), Κουράκης (Ηρακλείου) 4ος: Φουκάκης (Ηρακλείου)

Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη (17.15) Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά) Βοηθοί: Καμπούρης (Ευβοίας), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής) 4ος: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής)

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης (17.15) Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτωλ/νίας) Βοηθοί: Μεσσήνης (Αχαΐας), Δίπλαρης (Καρδίτσας) 4ος: Τίκας (Καρδίτσας)

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (19.30) Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων) Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Πετρόπουλος (Αρκαδίας) 4ος: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.