ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Δεν επιτρέπω στον Σφαιρόπουλο να φέρεται έτσι…»

Για το επεισόδιο που είχε με τον Μίλαν Τόμιτς αναφέρθηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σε μέσο ενημέρωσης της Σερβίας και κατέληξε πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο στις δηλώσεις του.

«Δεν επιτρέπω στον Σφαιρόπουλο να φέρεται έτσι...»

Ο τεχνικός του τριφυλλιού, τόνισε πως δεν χρειάζεται να υπάρχουν περαιτέρω σχόλια για το συγκεκριμένο συμβάν, ενώ επεσήμανε πως οι δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έχουν πειράξει τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Δεν έγινε τίποτα άξιο αναφοράς. Καταλαβαίνω τα νεύρα τους, γιατί έχασαν για δεύτερη φορά μέσα σε 15 μέρες από μας, αλλά δεν επιτρέπω στον Σφαιρόπουλο να στρέφει την προσοχή σε ό,τι έγινε μεταξύ του Τόμιτς και εμού.

Πρόκειται για ξεκάθαρο αποπροσανατολισμό, γιατί είναι πιο εύκολο να αποφεύγεις να απαντήσεις στις ερωτήσεις για την ήττα της ομάδας σου και δίνεις προτεραιότητα σε μια διαφωνία που είχα εγώ με τον Τόμιτς».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 205.845 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.