ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επέστρεψε «σκληρότερος»

Ο Νικ Καλάθης εμφάνισε αρχηγικές τάσεις στο ντέρμπι δείχνοντας έτοιμος να αναλάβει την σκυτάλη από τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Επέστρεψε «σκληρότερος»

Το πόσο χαρισματικός είναι το καταλάβαμε το 2011, όταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον εμφάνισε «από το πουθενά» στους προημιτελικούς με τη Μπαρτσελόνα κι ο χαρισματικός γκαρντ οδήγησε την ομάδα στο φάιναλ-φορ της Βαρκελώνης. Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη ο Νικ Καλάθης πρωταγωνίστησε και στους τελικούς της Α1, ιδίως στον 4ο ηγούμενος αντί του λαβωμένου Δημήτρη Διαμαντίδη. Εξαργύρωσε τις εκπληκτικές του εμφανίσεις με ηγεμονικά συμβόλαια σε Ρωσία, ΝΒΑ.

Τέσσερα χρόνια μετά πολύ πιο ώριμος και «σκληρός» ο εκρηκτικός πλέι-μέικερ δείχνει πανέτοιμος να παραλάβει τα ηνία από τον μεγάλο Καστοριανό, τώρα που ο τελευταίος βαδίζει στην τελευταία (;) σεζόν της μεγάλης του καριέρας. Ο Νικ «στοχοποιήθηκε» από τα…σκληροπυρηνικά κόκκινα ΜΜΕ με τις απειλές («να σε δούμε και στο β΄ γύρο στο ΣΕΦ») να δίνουν και να παίρνουν με αφορμή τις βρισιές που αντάλλαξε με τον Μίλαν Τόμιτς στο τέλος του ντέρμπι!

Ακόμα κι η παρουσία του καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν αρχηγική με χάι-φάιβ και…σπρωξιές πώρωσης προς τους συμπαίκτες του (τον είδαμε να το κάνει με τον Φώτση και τον Φελντέιν) κάθε φορά που οι τελευταίοι σκόραραν! Η διοίκηση τον χρυσοπλήρωσε για να επιστρέψει και το παιδί δείχνει σαν έτοιμο από καιρό ν’ αναλάβει την καθοδήγηση του Εξάστερου.

Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid)
Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid) 19.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.