ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Νέα φιλικά για τους μικρούς πολίστες

Φιλικών συνέχεια για τα τμήματα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού που το ερχόμενο τριήμερο θα μπούν και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Νέα φιλικά για τους μικρούς πολίστες

Την αρχή θα κάνει σήμερα το απόγευμα η εφηβική ομάδα που θα φιλοξενήσει τη Γλυφάδα στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ με τον αγώνα να ξεκινά στις 21:00.

Την Παρασκευή η ομάδα των παίδων θα ταξιδέψει στη Λαμία για το τουρνουά «Κωνσταντίνος Μωλιώτης 2015» όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, τον Ποσειδώνα Ιλισίων, τον Ν.Ο.Χαλκίδας, τον Ν.Ο.Λάρισας και τον διοργανωτή Ν.Ο.Λαμίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας μας στη διοργάνωση:

Παρασκευή 23/10

20:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – ΝΕΛ

Σάββατο 24/10

13:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – ΚΟΠΙ 18:00 Τελετή έναρξης 19:00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Κυριακή 25/10

11:15 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – ΝΕΛ 16:00 ΚΟΠΙ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Τις ίδιες ημερομηνίες η ομάδα μίνι παίδων θα συμμετάσχει στο δεύτερο διεθνές τουρνουά «Ανδρέας Γαρύφαλος» προς τιμή του «πατριάρχη» του Ελληνικού πόλο που έφυγε από τη ζωή πριν μερικούς μήνες.

Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν επίσης ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, η Γλυφάδα, η γερμανική SG Neukoln και ο οικοδεσπότης Εθνικός Πειραιά, με τους αγώνες να διεξάγονται στο ανοιχτό κολυμβητήριο «Βοτσαλάκια» του Πειραιά.

Πηγή: ΠΑΟ aquatics

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ