ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Μέχρι το βράδυ οι εξελίξεις στο βόλεϊ

Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης θα γνωρίζουμε το αν θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της Volleyleague κανονικά ή αν θα πάμε σε αναβολή.

Μέχρι το βράδυ οι εξελίξεις στο βόλεϊ

Οι διαιτητές, στους οποίους η ΕΣΑΠ χρωστάει χρήματα από την περασμένη σεζόν, είναι σε κόντρα με την διοργανώτρια αρχή και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος βρίσκεται στον αέρα.

Η ΕΣΑΠ έκανε σήμερα την κίνηση και έβγαλε ένα ποσό κοντά στις 50 χιλιάδες για τους διαιτητές, ωστόσο η πρόταση της Λίγκας για αγώνες χωρίς επόπτες έχει φέρει νέο χάσμα.

Η ιστορία ξεκίνησε από την αντίδραση των διαιτητών για τις περικοπές, με αποτέλεσμα η Λίγκα να προτείνει να μην υπάρχουν επόπτες στους αγώνες πρωταθλήματος, για να υπάρχουν επιπλέον χρήματα.

Οι διαιτητές αντέδρασαν, καθώς πολύ σωστά θεωρούν, πως μία τέτοια απόφαση θα μειώσει το επίπεδο του πρωταθλήματος και θα κάνει μόνο κακό. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται και μέχρι το βράδυ θα ξέρουμε αν θα πραγματοποιηθεί τελικά η πρεμιέρα της Volleyleague.

Σε περίπτωση που οι διαιτητές συνεχίσουν τις αντιδράσεις, είναι πολύ πιθανό οι δύο πλευρές να οδηγηθούν σε ρήξη και να αρχίσει από την αρχή ο διάλογος.

Θυμίζουμε πως το πρόγραμμα αναφέρει, πως ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Λαμία στις 24/10.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.