ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Που να βρει και το «χέρι» του…

Άστοχος από τα 6.75 στο ξεκίνημα ο Σάσα Πάβλοβιτς αλλά με προσωπικότητα που «τρέχει» απ’ τις… κάλτσες του.

Που να βρει και το «χέρι» του…

O Σάσα Πάβλοβιτς μπορεί να ήταν άστοχος στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει τις κρίσιμες επιθέσεις και να χαρίσει αυτοπεποίθηση σε προπονητές/συμπαίκτες. Στο κύπελλο δικά του σερί καλάθια παγίωσαν τη διαφορά στους +10 πόντους, την Δευτέρα πέτυχε το κρίσιμο δίποντο χωρίς ισορροπία και τον Μάντζαρη κολλημένο πάνω του για το 71-64.

Ο Μαυροβούνιος διαθέτει προσωπικότητα (567 συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη με μ.ο 4,9 πόντους, 1,8 ριμπάουντ, 15,7 λεπτά ανά αγώνα δεν τα λες ασήμαντα νούμερα) και μπορεί να συμβάλλει στην «εκτόξευση» Γιάνκοβιτς, Χαραλαμπόπουλου με τους οποίους μοιράζεται το «3».

Στο ξεκίνημά του, πάντως, μας προκαλεί εντύπωση η αστοχία έξω από τα 6.75 (μόλις ένα εύστοχο τρίποντο, αυτό στο Αλεξάνδρειο, σε 11 προσπάθειες). Πέρσι, πάντως με την Παρτιζάν είχε 37% ευστοχία στα παιχνίδια του σέρβικου πρωταθλήματος (16/44)!

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 22.264 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.