ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το σκοράρισμα των χαφ και το…3/3

Μετά από Αγρίνιο, Πηγάδια ο Παναθηναϊκός πάει να τριτώσει το καλό στις …ζόρικες εξόδους από την Αθήνα.

Το σκοράρισμα των χαφ και το…3/3

Εκτός από το κέντρο άμυνας του ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός καλείται να «τρυπήσει» τον αντίπαλό του κι από χαμηλά. Τα κάθετα τρεξίματα Ζέκα, Αμπέντ μπορούν ν’ αποβούν μπελάς για τον Ιγκόρ Τούντορ που δεν διαθέτει σκληροτράχηλα χαφ (πλην Κάτσε) για να δώσουν «ξύλο».

Συνήθως ο Κροάτης πίσω από τον Κλάους ή τον Μπερμπάτοφ χρησιμοποιεί παιδιά που δεν ασχολούνται με την άμυνα (Μακ, Πέλκα) ή δυσκίνητους μέσους (Τζιόλης) που έχουν πρόβλημα απέναντι σε γρήγορους αντιπάλους. Εκτός από τις γκάφες γκολκίπερ και αμυντικών ο ΠΑΟΚ έχει χαρίσει αρκετά γκολ λόγω της αδυναμίας των κεντρώων να παρακολουθήσουν τις προωθήσεις των χαφ.

Με τον Ηρακλή σκόραρε ο Μαρκής, με τον Ατρόμητο ο Ούμπιδες, με τον ΠΑΣ ο Τσάβες, με την Ντόρτμουντ ο Κάστρο, άπαντες συνηθισμένοι ν’ αγωνίζονται εκτός «κουτιού». Υπάρχουν στοιχεία που ο Παναθηναϊκός καλείται να διαχειριστεί, την κόπωση του αντιπάλου λόγω του παιχνιδιού για το Γιουρόπα, το φορμάρισμα (;) Ζέκα, Καρέλη, Αμπέιντ, την παράδοση σκοραρίσματος που έχει απέναντί τους ο Μπεργκ, τα προβλήματα στα μετόπισθεν του οικοδεσπότη, χώρια που η ομάδα πάει για το 3/3 στις επικίνδυνες εξόδους της. Μετά τις πετυχημένες αποστολές σε Αγρίνιο, Ξάνθη αν πάρει «διπλό», την άλλη εβδομάδα κόντρα στην ΑΕΚ (ανεξαρτήτως της μέγιστης πίκρας λόγω…Καμπάλα) θα γίνει «κόλαση» στη Λεωφόρο.

Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη
Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη 6.553 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.