ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι θα κάνει με τον Πράνιτς;

Η ομάδα ήταν καλή την Δευτέρα με τον Κροάτη παγκίτη. Τι θα γίνει, όμως, στην Τούμπα που θες και τους έμπειρους;

Τι θα κάνει με τον Πράνιτς;

Πρώτη φορά φέτος ο Ντάνιελ Πράνιτς έκατσε πάγκο κι η ομάδα απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο κόντρα στον ΠΑΣ με τους κεντρικούς χαφ, Ζέκα, Αμπέιντ να κλέβουν τις εντυπώσεις, τον Ατζαγκούν να έχει συμμετοχή στη φάση του 1-0 και σωστές επιλογές στο κλείσιμο χώρων.

Ο Πορτογάλος ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, ο Αλγερινός εκτός από το γκολ θα μπορούσε να σκοράρει και στο πρώτο ημίχρονο αν ο Καρέλης του πάσαρε στη φάση που ο ίδιος χρειάστηκε διπλή προσπάθεια για να νικήσει τον Βελλίδη κι ο πάγκος γέμισε προσωπικότητες έχοντας τον Κροάτη, τον Σάντσεθ και τον Μπεργκ πλάι στους ταλαντούχους Κλωναρίδη, Λουντ.

Ποιοτικός ο 34χρνος «χβράτσκι» (αναμφισβήτητα) αλλά «βαρύς» πια, απορούμε ποια θα είναι η αντιμετώπισή του από τον κόουτς του οποίου αποτελεί αγαπημένο παιδί (όπως κι ο Μλάντεν Πέτριτς), γεγονός που έχει φέρει έντονη κριτική εις βάρος του «Ολλανδού» για…παιδιά κι αποπαίδια, ιδίως από τη στιγμή που ο τέως αστέρας της Μπάγερν αδυνατεί να προσφέρει όσα μας έχει δείξει στο παρελθόν!

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.416 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.