ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ηρέμησε την γκρινιάρικη εξέδρα

Ο Ογκιέν Κούζμιτς δεν είχε ξεκινήσει καλά αλλά μ’ όσα έκανε στο ντέρμπι «κάλμαρε» τους αμφισβητίες του.

Ηρέμησε την γκρινιάρικη εξέδρα

Ο Ογκιέν Κούζμιτς «αποκατέστησε» την σχέση του με την εξέδρα μετά την εμφάνισή του στο ντέρμπι αφού η αλήθεια είναι πως ο Σέρβος δεν τρέλανε κιόλας τα πλήθη στις πρώτες του εμφανίσεις.

Στο κύπελλο έχανε καρφώματα και δεχόταν τάπες κάτω από τη ρακέτα από κοντύτερους αντιπάλους, με τον Άρη βοήθησε μόνο στο ριμπάουντ (6), ενώ κόντρα στη Λοκομοτίβ ήταν ΤΕΡΜΑ απογοητευτικός σε σημείο πολλοί ν’ αναζητούν τον…έφηβο Παπαγιάννη!

Ο πανύψηλος «πλάβι» ήταν «κλειδί» στην επικράτηση της Δευτέρας τόσο για την προσφορά του στην άμυνα (παρά το μπόι του τα πλάγια και πίσω βήματά του στις περιστροφές μόνο αργά δεν τα λες) αλλά γιατί με οκτώ ποντάκια και δύο ασίστ ξεχαρβάλωσε την δεύτερη γραμμή άμυνας του Σφαιρόπουλου.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.