ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ένατος σκόρερ ο Διαμαντίδης!

Άλλο ένα εντυπωσιακό ρεκόρ πέτυχε σήμερα ο Δημήτρης Διαμαντίδης που «σκαρφάλωσε» στην ένατη θέση των σκόρερ της Euroleague όλων των εποχών.

Ένατος σκόρερ ο Διαμαντίδης!

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, λοιπόν, είχε 2.322 πόντους πριν το ματς με την Καρσίγιακα και πετυχαίνοντας 12, ξεπέρασε τον Ίγκορ Ρακόσεβιτς (2.328) και σκαρφάλωσε στην ένατη θέση της σχετικής λίστας (στο 254ο ματς του).

Πλέον, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού κυνηγά τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που φιγουράρει όγδοος με 2.343 πόντους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.