ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαραλαμπόπουλος: «Να αρπάξω τις ευκαιρίες από τα μαλλιά»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα με την Καρσίγιακα στο Panathinaikos24.gr. Τι είπε για το δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας, την κούραση και για τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του επί Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Χαραλαμπόπουλος: «Να αρπάξω τις ευκαιρίες από τα μαλλιά»

Ο Σέρβος τεχνικός έδωσε εχθές τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Ο νεαρός φόργουρντ του «τριφυλλιού», μίλησε μετά τη νίκη επί των Τούρκων στο Panathinaikos24.gr και σχολίασε την αναμέτρηση, την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ τόνισε πως αυτό που πρέπει να κάνει ο ίδιος είναι να αρπάζει τις ευκαιρίες και να δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Panathinaikos24.gr:

Βασίλη πρώτη νίκη στη φετινή Euroleague. Ένα σχόλιο για το ματς;

«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά και πήραμε μία διαφορά την οποία και κρατήσαμε μέχρι το τέλος. Ήταν ένα παιχνίδι στην έδρα μας και έπρεπε να κερδίσουμε».

Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας!
Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας! 4.980 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόγραμμα του τελευταίου καιρού είναι δυνατό. Παίξατε ένα ματς με τον Ολυμπιακό πριν από τρεις ημέρες. Πιστεύεις ότι μπορούσε να δώσει και άλλα ο Παναθηναϊκός σήμερα;

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ο Παναθηναϊκός δίνει πάντα το 100%, σαν ομάδα, σαν σύλλογος. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, δεν υπάρχει κούραση, δεν υπάρχει τίποτα. Κάθε παιχνίδι όπως είναι διαφορετικό και πρέπει να έχουμε την ίδια σοβαρότητα».

Πήρες και τα πρώτα σου λεπτά συμμετοχής για φέτος. Πως πιστεύεις εσύ τον Βασίλη;

«Εγώ είμαι ευχαριστημένος που είμαι στον Παναθηναϊκό. Από κει και πέρα κοιτάω όλες τις ευκαιρίες οι οποίες θα έρθουν και πρέπει να τις αρπάξω από τα μαλλιά. Από εμένα εξαρτώνται όλα και εγώ πρέπει να δείξω πως μπορώ να παίξω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.