ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εξαιρετικό rotation

Γκιστ στο «5», έφηβοι στο παρκέ και…μην την είδατε την Καρσίγιακα.

Εξαιρετικό rotation

Πολύ καλά ξεκίνησε την καριέρα του στο τριφύλλι ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς. Μην τον…ματιάσουμε τον κόουτς, άλλωστε και πέρσι ο Ιβάνοβιτς είχε κάνει τους οπαδούς να τρίβουν τα μάτια τους με την πρόκριση επί του Ολυμπιακού και τα σόου στο ΟΑΚΑ στην Ευρωλίγκα με τις «25άρες» να πέφτουν βροχή.

Βλέπουμε ότι ο προπονητής δεν έχει πρόβλημα να έχει στον πάγκο τους «δεινοσαύρους» όταν ο αντίπαλος διαθέτει πιο αθλητικούς ψηλούς. Σε ώρα ανάγκης παίζει φορ ο Τζέιμς Γκιστ που με Ολυμπιακό, Καρσίγιακα ήταν απολαυστικός. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει ακόμα μία θέση ξένου κενή, αν αποκτηθεί mobile σέντερ, ο Αμερικανός θα κατέβει στο «4» για να κάνει παρέα του Αντώνη Φώτση που με τη σειρά του είναι ικανός να προσφέρει 10-15 ποιοτικά λεπτά.

Μέχρι στιγμής το rotation του Σέρβου είναι εξαιρετικό, με τους Τούρκους (τρόπος του λέγειν, αφού βαρεθήκαμε να μετράμε Αμερικανάκια στο παρκέ) είχε ήσυχο το κεφάλι του βάζοντας τον Γκιστ στη ρακέτα τους σβήνοντας το πλεονέκτημα ταχύτητας, αλτικών δεδομένων που είχε η Καρσίγιακα στο ζωγραφιστό. Με Καλάθη, Διαμαντίδη να δημιουργούν συνεχώς, οι φιλοξενούμενοι είχαν χάσει από το τζάμπολ, ενώ ο Τζόρτζεβιτς βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο και στους εφήβους. Όλα λαμπρά…

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.