ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γεωμετρική αύξηση στις ασίστ

Ο Παναθηναϊκός πέρασε 27 τελικές πάσες με τους Τούρκους, δείγμα ότι οι συνεργασίες αναπτύσσονται αρμονικά.

Γεωμετρική αύξηση στις ασίστ

Αποθέωση του ομαδικού παιχνιδιού η αναμέτρηση με την Καρσίγιακα με τους πρωταθλητές Τουρκίας να έρχονται με «μύτη» στο ΟΑΚΑ (ψήλωσαν μετά την περσινή απίθανη πορεία ως τον τίτλο και τη νίκη επί της Μπάρτσα στην πρεμιέρα, στη γειτονική χώρα έγραφαν ότι θα έβαζαν σκούρα στους «πράσινους»), αλλά να φεύγουν με κάτω το κεφάλι.

Με προεξέχοντες (ποιους άλλους;) Διαμαντίδη-Καλάθη οι οικοδεσπότες έδωσαν ρέστα στις συνεργασίες με την στατιστική να καταγράφει 27 ασίστ οι οποίες ανά αγώνα αυξάνονται γεωμετρικά, δείγμα της καλής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις. Με τον Ολυμπιακό η ομάδα πέρασε 20 τελικές πάσες, με Λοκομοτίβ/Άρη 17, ενώ στο ΣΕΦ καταγράφηκαν 14 ασίστ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.