ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ώρα για… ξεκούραση

Πέρασε ο διαβολομήνας των ντέρμπι τις επόμενες εβδομάδες θα πάρουν μπόλικο χρόνο οι μικροί.

Ώρα για… ξεκούραση

Πολύ καλά ξεκίνησε η ομάδα τον… διαβολομήνα της έναρξης των αγωνιστικών της υποχρεώσεων λαμβάνοντας υπόψη ότι ο κόουτς πήγε σε «κοντό» rotation λόγω τραυματισμών κι επιλογής να μην πέσουν κατευθείαν στα βαθιά οι έφηβοι.

Μόνο η Μπαρτσελόνα αποτελεί «αγκάθι» για τις επόμενες εβδομάδες σε ένα ματς που και να χάσει ο μόνιμος πρωταθλητής μικρό το κακό, αφού οι αναμετρήσεις με Ζιέλονα Γκόρα, Ζαλγκίρις, Λοκομοτίβ (τα δύο τελευταία στο ΟΑΚΑ) θα δώσουν την ευκαιρία στο σύλλογο να πάει σε θετικό συντελεστή νικών, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Απέναντι σε Ρέθυμνο, Κολοσσό, Πάτρα, Αρκαδικό, ΠΑΟΚ, ο Τζόρτζεβιτς θα έχει την ευκαιρία να δει Λούντζη, Χαραλαμπόπουλο, Παπαγιάννη, να μοιράσει χρόνο συμμετοχής ενώ ως τα τέλη του άλλου μήνα θα ενταχθεί πλήρως ο Λευτέρης Μποχωρίδης ενισχύοντας κι άλλο τη γραμμή γκαρντ.

Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας!
Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας! 4.982 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.