ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ραντούλιτσα: «Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μίλησε στο Panathinaikos24.gr, τονίζοντας ότι η νίκη επί της Καρσίγιακα ήταν αποτέλεσμα πολύ καλής ομαδικής προσπάθειας, ενώ πρόσθεσε ότι οι «πράσινοι» κοιτάνε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Ραντούλιτσα: «Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Ο «Κινγκ-κονγκ» αφού αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τους «Τούρκους» και εκθείασε την εμφάνιση του Τζέιμς Γκιστ, τόνισε ότι οι «πράσινοι» πρέπει να παίξουν στα επόμενα παιχνίδια όπως σ΄αυτό με την Καρσίγιακα για να  φύγουν με το «ροζ φύλλο» αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Πρώτη νίκη στην Ευρωλίγκα, ικανοποιημένος από την εμφάνιση;

«Ναι, ήταν μία ομαδική νίκη. Από την πρώτη στιγμή μπήκαμε δυνατά σε συνδυασμό βέβαια με την πολύ καλή εμφάνιση του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος με την ενέργεια που έβγαζε βοήθησε όλοι ομάδα να παίξει καλά. Έτσι πρέπει να παίζουμε, στα πρώτα μας παιχνίδια δεν βγάζαμε τόση ενέργεια από την αρχή αλλά μ’ αυτό τον τρόπο παίρνουμε πιο εύκολα τις νίκες. Αυτός είναι o τρόπος που πρέπει να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι».

Τι μήνυμα πήρατε από την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από την Λοκομοτίβ;

«Σίγουρα πρέπει να παίρνουμε μηνύματα από κάθε παιχνίδι ειδικά απ’ αυτά που χάνουμε. Τα μηνύματα αυτά μας βοηθάνε στο να κάνουμε καλές εμφανίσεις αλλά και νίκες, όπως η σημερινή (σ.σ προχθεσινή)».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 34.137 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η νίκη επί του Ολυμπιακού βοήθησε στο να ανέβει το ηθικό της ομάδας;

«Ναι εννοείται πάντα μετά από μία μεγάλη νίκη ανεβαίνει το ηθικό της ομάδας. Η νίκη αυτή μας έχει δώσει ώθηση για τη συνέχεια».

Ποιο ήταν το κλειδί της νίκης με την Καρσίγιακα;

«Δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο αλλά η ομαδική προσπάθεια που κάναμε. Από την αρχή παρουσιαστήκαμε καλοί, παίζοντας καλή άμυνα και έτσι φτάσαμε στη νίκη».

Για τα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και Ρέθυμνο;

«Πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα όπως έγινε και στην αναμέτρηση με την Καρσίγιακα. Αυτός είναι ο τρόπος για να φτάνουμε σε νίκες. Από δω και πέρα κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.