Ποδόσφαιρο

Εκτός μάχης ο Σάντσεθ

Με τον Σέρχιο Σάντσεθ να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Σέρχιο Σάντσεθ, κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ένιωσε ενοχλήσεις με αποτέλεσμα ο Γιάννης Αναστασίου να τον αφήσει εκτός αποστολής. Ο αποκλεισμός του Ισπανού είχε ως αποτέλεσμα να μπει στην αποστολή μετά από καιρό ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (25/10, 19:30), με τον Έλληνα τεχνικό να ανακοινώνει μετά το τέλος της προπόνησης και την αποστολή για τη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, κυκλοφορία μπάλας, αμυντική λειτουργία και επιθετική ανάπτυξη. Ο Μέντες έκανε ατομικό και θεραπεία, ενώ Εσιέν, Ταμπάκης και Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά. Εκτός αποστολής, πλην του Σάντσεθ, έμεινε και ο Νίκος Καλτσάς.

Αναλυτικά όσους επέλεξε ο Γιάννης Αναστασίου: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Νίνης, Πράνιτς, Λουντ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπεργκ.

Exit mobile version